Tulokset ja analyysit

Reittihärveli

Tapahtuman tiedot

Aika: 
14.9.2019 - 11:00
Paikka Ruoholampi
Opastus Merenlahdentie / 8 km keskustasta
Osoite: 
Järviniitunkatu, Lappeenranta (Google kartta)

Toimihenkilöt

Ratamestari Sampsa Lintunen
Järjestäjä: 
Raskila Ari

Ennakko

#maanantairastit ovat tällä kertaa todellisen lasten ja nuorten suunnistushulinan keskellä. Lappeen koululla järjestetään Kaakon alueen nuorten rastiviesti ja samalla alueella myös kuntorastit. Tätä ei pidä säikähtää, vaan tulla aistimaan hienoa suunnistusiloittelua samassa yhteydessä kun kuntorasteille lähtee. 

Maastona on aikaisemmista kerroista tuttu Luhtalammen alue sekä uutena osana aivan Lappeen koulun läheisyydessä oleva mielenkiintoinen maastonosa. Alueelta ei ole ollut karttaa ainakaan kolmeen vuosikymmeneen. Saul Klemola taiteili kesän aikana kartan, jossa turhat mutkat on jätetty pois. Se mikä löytyy kartalta, löytyy varmasti myös maastosta. Huomioitava asia on kivikuvaus: alle metrin korkuisia kiviä ei juuri kartalle ole kuvattu. Lisäksi kivet ovat pitkälti sammalpäälysteisiä ja pidemmästä matkasta hankalia erottaa.

Ratoja on tarjolla seuraavasti:

A-pitkä 6,2 km 14 rastia

A-lyhyt 5,3 km 13 rastia

B-pitkä 4,5 km 11 rastia

B-lyhyt 3,4 km 8 rastia

D-rata 1,8 km 6 rastia

Kuntosuunnistusradat menevät osittain samoilla rasteilla kuin viestikilpailu. Huomioithan siis kilpailijat ja anna heille esteetön leimaustapahtuma kilpailun aikana. Maastoon mahtuvat varmasti kaikki. 

Eikä tässä vielä kaikki! Kilpailukeskuksessa on tarjolla kahvio, josta löytyy purtavaa myös kuntorastiväelle. Kahviosta huolehtii Lappeen koulun viidennen luokan oppilaat ja he kartuttavat kahviolla retkikassaansa. Varaa siis käteistä mukaan rastievästä varten. 

Tervetuloa #maanantairasteille!

Paikan koordinaatit 61.051340 / 28.066340